Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmation ... Vintage - men lika aktuell som när jag skrev den och publicerade den för något år sedan ...


F-n vad du fattas mig ...

... speciellt 
som just nu
en frusen fredagskväll ...

Tänker lite som så
att kanske, kanske
det någonstans i sig
är bra att jag varit snäll ...

... men att om jag lovar
att vara busig med dig
så kan du inte låta bli
att komma för att förbli
här hos mig
just ikväll ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-02-18 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP