Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blankstänkta vägar





De är lämnade
på stranden

nu får de gå
och de går

på blankstänkta vägar
och försvinner i klasar

som om de
hängde ned
från grenar
på träd

som fortfarande
stod på den stora ängen

Men de hängde
inte ned
från några grenar,

de hade blivit armar
som höll om varandra

medan de kröp ihop
och smälte samman

med jord
och stoft




Prosa av Lars Gullberg
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-15 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg