Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har skrivit många dikter men har kommit fram till att det här blir min sista , och så kommer det att vara. Tack till alla som läst och kommenterat under åren.


Min sista dikt - tack poeter.se

Jag ska sluta skriva
Har inget mer att ge
Jag är den som ska driva
utan hamn och idé

Jag är utestängd från salen
där det fanns ord av själ.
Jag som borde tränga ut ur skalen
vet ej mitt eget ve och väl.

Det här är den allra sista
av ord i rytm som söker famn.
Nu finns det inget mer att mista
och jag har åter funnit hamn.




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 663 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-15 22:06



Bookmark and Share


  Lena Renman
Tack för alla ord rim och all klokskap du delat med dig av.

Kommer att sakna dig

2016-02-03

  walborg
Du fina vemodsdiktare - jag kommer att sakna Dig.
Hoppas Du kommer tillbaka!
Var rädd om det goda i livet!
2016-01-16

  lodjuret/seglare VIP
Tro går ju bra att göra, att veta är bra svårt, gå vidare och jobba på, det är i mer vårt, men blott vidare i det blå.
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L