Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ricochet

Jorden bjuder
människor

på sitt blod
kallat olja

människor tackar

genom att täcka
hennes himmel

med skit

Minns
den nedoljade

pelikanen

när du kramade om

tankslangen

och förde ned den
i din älskade farkost

till pianoälskande

symfoni





Prosa av Lars Gullberg
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-15 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg