Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Min första kortnovell.


Miss V:s fantasier i fredagsnatten Del 1

 

****

Tänk  er in i en fantasi; här sitter Miss V vid sin dator, och skriver sina poetiska rader, helt fokuserad mot sin datorskärm och sitt tangenbord. Hon märker inte att hennes partner äntrar rummet, då hon är helt inne i sitt knapprande, med den text som hon just nu ska författa ur sig.  Miss V är inne i ett flow, och orden fullkomligen sprutar ur henne. Partnern betraktar henne på avstånd, hon ser nästan lite besatt ut, med sina fokuserade ögon, som blickar med både glöd och passion mot skärmen. Med Adhd, som ni kanske vet, är man generellt ofta full av ett bollhav med sinnen, ord, bilder och ständigt pågående projekt, som poppar upp och ner, höger och vänster i ett virrvarr under locket, likt popcorn i en smörfylld kastrull.

****

Stämningsfull och dämpad musik ljuder från radion i bakgrunden, och de rosdoftande tända ljusen höjer myskänslan denna fredagsnatt. Det är fredagsstädat och rent, doften av nytvättade kläder hänger i luften, i en mix av rosdoften från de tända ljusen. Han närmar sig henne, stannar till och lyfter undan hennes hår, samtidigt som han sträcker sitt ansikte mot henne, och kysser henne ömt på halsen. Han stannar kvar i ögonblicket en stund, och borrar in sitt ansikte mot hennes hals, då hennes parfym doftar underbart gott. I samma stund, faller minnet över honom. Det är hennes älsklingsparfym, Dolce Gabbana "The One, som hon har på sig. Hon fick den i födelsedagspresent för en tid sedan, då den stod högst upp på hennes önskelista av presenter. Parfymen har hon bara på sig vid speciella tillfällen. 

****

Parfymen lämnar spår i hans ansikte, när han oönskat backar sitt huvud, men han lämnar kvar sin hand om hennes hals. Han ville ha mer av henne, tänkte han, samtidigt som han tittar på henne med ett begär i blicken. Hennes doft, smak och bara hud, gav förnimmelser av lust och viljan av passionerad beröring. Det pirrade till i hans kropp, och han log av den känslan. Miss V pausar upp med sitt arbete vid datorn, och med en flämtning ser hon upp på sin partner, och hon sträcker ut sin hand, som lekfullt rufsar till hans hår. Samtidigt fnittrar hon till, i det där underbara fnittret, som hennes partner älskar att höra. Fnittret ger honom en bra känsla inombords, där hans minne genast söker upp speciella stunder av just dessa fnittriga tillfällen. Hans minns särskilt ett speciellt tillfälle. Det var under tiden då när de var i dejtingstadiet, och ännu inte visste om det skulle bli de två. Han log förnöjt med förnimmelsen av detta minne. Det var nämligen så, att hennes underbara sätt att fnittra på, var det första han kände kärlek till, och just därför vårdar han detta minne ömt i både hjärta och sinne.

****

Medan ännu Miss V har fokus mot sin partner, och inte har fallit tillbaka i sitt ivriga knappande vid datorn, tar han tag i hennes huvud, och drar det tätt intill sig, och i en lika plötslig, som överraskande sekund, ger han henne en passionerad kyss, så att hon nästan tappar andan. Miss V blir helt ställd, men hon kände pirret inom sig också. Partnern, som står upp, ser rakt ner i Miss V:s tröja, och skymtar hennes bara bröst, som genast tänder till honom än mer. Ett pirr går igenom kroppen, och han ryser till, när fantasierna börjar skena. Miss V för sin ena hand över hennes bröst, så där automatiskt som kvinnor gör, utan att tänka sig för, och sedan kupar hon omedvetet handen runt bröstet, samtidigt som hon vrider sitt huvud mot sin partner. Texten hon sitter och arbetar med, har plötsligt försvunnit från tankarna, och är långt bortom fokus. På radion spelas deras favoritlåt, som lägligt nog passar in ypperligt i ögonblicket. Miss V har fått andra idéer planterade i sitt huvud. Eller var det en väntad längtan, som nu tog vid. 

 

 ***   ***   ***   ***

Nu finns Del 2 uppladdad:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1970375 

©Valkyria-Fatale

Bilden är min fotokonst på Instagram: https://www.instagram.com/kristina0179/

©kristina0179

 

 
Prosa (Kortnovell) av Valkyria-Fatale VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-16 03:46Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale VIP
Åååh, tack så mycket för dina vackra ord.

Jag blir ju generad av ditt ros <3

Detta är min första kortnovell. Provar mig fram. Det blir alldeles säkert mer, och troligen Del 2 på denna. Quuenisch hugs <3
2016-01-16

  DominiQueen VIP
Så fint och upphetsande, jag skulle vilja höra den andra versionen också... :-) Hur Du upplevde Din fine älskare. Spännande hur Du beskriver en stor del från hans perspektiv. Annorlunda berättarjag.. Riktigt bra...

Fast... Jag vill ju ha mer... Vill få vara med och känna mer... Sluta inte vill jag stöna... Fortsätt... Så bra var det!!!

Queenhugs Du är poeter.se krönta OrdQueen in My eyes...
Så glad att ha mött Dig hör, det må bli en go kram och skrivarkväll IRL - Dig *måste* jag få träffa innan jag dör!!!

Zuzz och nattPuzz
Din Queensis DominiQue
2016-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale VIP