Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett löv






Tappade taget
var som ett löv i vinden

virvlade runt
utan mål och mening

längtade grenen jag suttit på




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2016-01-16 10:08



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Likt ibland, vill man bara få vila i trygg famn.
Vackra liknelser du skapar.
2016-01-30

    Dan Myrbeck
Ja, visst kan vi längta tillbaka.
2016-01-19

  Margit Grell VIP
Att tappa fotfästet, men ändå våga vidare. Väl fångat
2016-01-17

  Lars Hedlin
igenkännande i känslan :) kram
2016-01-17

  ULJO
Du är enastående på denna typ av texter. Så mycket intelligens och klokhet.
2016-01-17

  Maria Sundelin VIP
En känsla som går att förstå
Kramar
2016-01-16

    ej medlem längre
Tryggheten vill vi ju inte mista, gör man det känns det osäkert...
2016-01-16

  Lehva VIP
Och ändå är det nödvändigt att falla. Ibland.
2016-01-16

  Öknens Ros VIP
Så kan det stundom vara, ja. Vi virvlar omkring i kaos.
2016-01-16

  Stefan Albrektsson
Fallandet från ursprungsplatsen mot det ovissa fångar du fint (och jag gillar de många v-ljuden här)!
2016-01-16

  överlevaren VIP
Ja så sant, livets träd känns som att gå igenom årstiderna....man vill inte tappa taget eller bli trampad på!
2016-01-16

    ej medlem längre
Det är hisnande att förlora fotfästet och bara snurra med vinden.
Åh, vad fint du beskriver en så stark känsla.
2016-01-16

  louisegirl
Ja så kan det kännas emellanåt
Bra fångat!
2016-01-16

  Junia VIP
Precis!!
2016-01-16

  Gunnel Eriksson VIP
En gren att hålla sig i
behöver man, när det blåser.
Som vanligt bra bild av ett
sinnestillstånd.
2016-01-16

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så kan det kännas ibland...
2016-01-16

  Rise Little One
För att leva det verkliga livet behöver man ibland släppa taget och låta det okända bestämma!
2016-01-16

  M.Eta
Lite som borta bra men hemma bäst! Du är så bra på liknelser. Kram
2016-01-16

  Blomma-Stjärna VIP
ett fast tag, vanor, rutiner definierar oss - det är häftigt med en helt annan upplevelse av vad liv är - men bara om vi klarar att hålla ihop - eller laga oss efteråt och gå vidare.... så tänker jag inför dina ord
2016-01-16

  StinaJ VIP
Det finns stunder man kastat sig ut i livet och då har tryggheten på den fasta grenen varit något som man saknat. Att virvla runt som ett löv ibland är som livet. Omvälvande.
2016-01-16

    ej medlem längre
Ja att sitta fast på trädgrenen låter mycket bättre än att sväva vilset omkring i vinden som ett löv utan kontroll vart den flyger.Där man tappar sig själv utan fast mark.
Mvh annokas
2016-01-16

  Cathrin M
Att våga språnget, det är ändå värt det. Lätt att känna igen sig i. Fint.
2016-01-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland känns tryggheten avlägsen, när livet tär. Fint diktat.
2016-01-16

  aol
Bra skaldat just så som man kan känna sej,
2016-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP