Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en pappa på remiss.


om du visste att ingen har råd med fasta rötter i det nordiska träsket här finns över 7 miljoner kärr och lika så många politiska åsikter om stabilitet.
ses emellan, människorna pratar kvävande.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-16 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP