Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kuTa

 

 

jag har räckt halva benen, hela livet i försprång

måntro jag kommer ikapp?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 773 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-01-17 00:12



Bookmark and Share


  aol
Kram lycka till livet är bara nuet
2020-03-01

  Gin83
Fantastiskt bra
Allt går ju så fort

2019-06-01

  morgonstjärna VIP

i tanken är du redan där i nuet.
2018-07-14

  Monika A Mirsch VIP
jag håller tummarna för dig!
Lycka till, väntar på nya texter!!!
2017-12-17

    ej medlem längre
ibland känns det så
fint tänkt
2017-11-18

  Anya VIP
Jaa kommer man någonsin ikapp? Djup text i komprimerad form. Bra!
2017-08-18

  KYREUS of Sweden
Om Du tror på - det.
2016-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP