Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att första steget våga. När man inte vågar fråga. Läser av luftens kemi. Vill han vara mer än mon ami? // Kyss


Att våga

 

 

 

Hör

Du mina

slutna läppars balett

Läser Du min trängta

Ser Du min känsla som

åker stafetTill  viljan att

vara nära DiSitter

här bredvid av

längtan

V-F

Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/

 

 

 

Att Våga
 



Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 770 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-01-18 01:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En skön syn och läsupplevelse som stannar kvar i sinne och hjärta - länge!
2021-03-10

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-01-18

  Valkyria-Fatale
Ja, jag blev riktigt nöjd med denna! Att jag fick ihop min tanke med dikten. Fulländad /V-F
2016-01-18

  Alysse VIP
Allra vackraste ord och tankar
i en ljuvlig dikt
vars form och uppställning
är perfektion och skönhet
2016-01-18

  DominiQueen
Quelle élégance. C'est magnifique ma chérie! Bisou ma Renne
/DominiQue
2016-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale