Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstrött önskan

Måtte jag
i livet nån gång
få njuta av en lång tid
i vila och stilla frid.

Hur underbart vore det inte
att kunna låta själen läka ihop,
helt och hållet läka
för en gångs skull.

Aldrig ska jag sluta hoppas.




Fri vers av Andreas Nilsson
Läst 389 gånger
Publicerad 2016-01-18 07:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson