Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart eller ej?!

Du finns där,
men liten, liten

Som en liten kromosom..
Kanske kommer du växa och växa

Bli det underbarast som finns..
Något vi kan älska

Krama och pussa, gosa och mysa


Men hur blir det?
Jag vet inte än..

Han vet.. men inte jag..

Hur vi än gör, blir någon olycklig!

Men olycklig.., för något underbart?!

Det går väl inte?
Det är bara onödigt..

Fan också!!




Övriga genrer av pinkprincess
Läst 482 gånger
Publicerad 2006-04-28 10:36



Bookmark and Share


  Paigen
Underbart skrivet..
Jag tror jag vet vad det handlar om och om jag har rätt, vet jag hur det känns.
Kramar på dig!
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

pinkprincess
pinkprincess