Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem jag är


Vem är Jag?

Vem är jag utom den som har tagit all skit
Vem är jag som får utstå allt detta slit
Vem är jag som förlorade det bästa i världen
Vem är jag som bara ser smärta när ser in i elden
Vem är jag som ser fram emot lågorna efter livet
Men vem är jag som är för feg att ta det klivet
Vem är jag att älska dig även om jag inte borde
När du inte tänker på mig som du en gång gjorde
Vem är jag som fortfarande håller dig kär
Vem är jag som inte lägre vet vem jag är
Vem är jag som gav dig mitt hjärta när ditt var i bitar
Vem är jag som fick höra "Det är på dig jag litar"
Vem är jag egentligen utan dig vid min sida
Vem är du som bara kan stå där och se mig lida
Vem är jag, kan du besvara denna fråga
Eller kan du när svaret är utanför din förmåga
Vem är jag, jo personen som fortfarande är kvar
Vem är jag, bara den som ser att du är allt som jag har
Vem är jag som kan känna så starkt när du plågar mig
Vem är jag, jag är den person som verkligen älskar dig




Fri vers (Fri form) av Michael Em Moore
Läst 272 gånger
Publicerad 2016-01-18 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Em Moore
Michael Em Moore