Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

namnkunniga kusligheter


vi lever våra liv som ett parti schack
tornen faller och bönderna dör
vars är vår drottning och vem är kung 

namnkunniga kusligheter 
vi vinner ingenting på sikt
vi levererar våra hjärtan 
bara för att återfå det i spillror

livet på ett schackbräde 
de namnkunniga amatörerna 
försökte ta en genväg
men sockret tog slut 
det produceras ingen mer honung 
tornen faller och bönderna dör 
vars är vår drottning och vem är kung 

 




Fri vers av Mike
Läst 444 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-19 16:56



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
En berättigad
"Livsåskådnings
Fråga"De osynliga
Spelar med schacklandet
Syrien,tex.samt Marknaden
Med oss "övriga arma bondeoffer"
Lite ""Trollkarlens lärling"känsla
Över tankeväckande
Skaldestycke
;)
2016-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike