Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Girighet

Höjdarnas fallskärmar
vanligt folk förnärmar.




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 347 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2016-01-20 17:29



Bookmark and Share


  Nina.H
Det borde vara tvärtom..
2016-02-12

  Bibbi VIP
Skandal.
2016-01-25

  Lars Hedlin
JA tänk om de skulle bjussa oss lite fläsk ! :)
2016-01-23

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man tänker på hur dessa pengar skulle kunna hjälpa många, istället för att hamna i redan överfulla fickor...
2016-01-22

  agneta pichler
Dina korta meningar
Är som en fullträff av sanningar
2016-01-22

    Dan Myrbeck
Några funderingar:

Fallskärm är ju ett bevingat ord...

Vad tycks om dessa ord?:

Fallosskärm

Falskskärm

2016-01-21

  Gunnel Eriksson VIP
Redan när avtal slutes bör man
som part bromsa orimligt höga
fallskärmar. Man tänker inte längre än
näsan räcker!
2016-01-21

  Anya VIP
Jaa ibland tänker jag att vi får de ledare vi förtjänar...men de som skulle passa som ledare är väl för kloka och håller sig borta. Då blir det lätt narcissister på toppen.
2016-01-21

  Eva Helene VIP
Inte att undra på. Bra formulerat!
2016-01-21

    ej medlem längre
Girighet. Rätta namnet!
2016-01-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, man blir vansinnig!
2016-01-21

  överlevaren VIP
Ja det ger höjdskräck!
2016-01-21

  Gisela Nordell
Jättebra Girighet är vad det är!Bra ordat!
2016-01-21

  walborg
Girighet i stället för ärligt arbete! Höga löner räcker alltså inte för en del ... så de stjäl. Grävande journalister är demokratins goda mullvadar.
2016-01-20

  anits VIP
Så sant, varför ska dom ha mera, som haft höga löner!
2016-01-20

  Maria Sundelin VIP
Sant
2016-01-20

  Ingrid Trolle
Naiva svenskar trodde
att vi inte har korruption
här. Kommunals fallskärmar
lär väl förmörka himmelen
snart.
Väldigt bra rader som vanligt Dan!
2016-01-20

  M.Eta
Förstår inte varför de ska ha plånboken med sig i fallet??
2016-01-20

  ULJO
Varför ska överheten ha fallskärm, de faller ju ändå
2016-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Det är löss i vecken på den svenska fanan!
2016-01-20

    ej medlem längre
Det är skamligt!
2016-01-20

  Maud Louise
Så himla bra men förnärmar är väl bara det milda förnamnet...
2016-01-20

    ej medlem längre
Så jävla bra.
2016-01-20

    ej medlem längre
Kan man annat är svära över detta?!
2016-01-20

  louisegirl
Solklart...
Bra ordat!
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck