Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Brännmärkt


jag har
en sann vän nu

någon som älskar
mig varsamt

och tiden läker
även djupa sår

år blir till år

men ännu hukar jag
likt skygg hund ibland

av inneboende
rädslan

trots några år sen nu
sen sista gången

år blir till år

men minnena river än
trots stillad vind

ty vissa ärr bränner
långt djupare än på
huden




©Teresia Ridell (18/1-2016)




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 1104 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-01-18 15:47



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Starkt berörande och med hög igenkänningsfaktor. " Vissa ärr bränner långt djupare än på huden". Det säger så mycket. De syns inte på ytan men bränner under lång tid, kommer till ytan när man minst anar. Ta vara på den som älskar dig varsamt <3
2024-01-15

  aol
Så bra fångat just såsom man kan känna trots att rappen var för länge sedan,
2019-02-10

  aol
Så bra fångat just såsom man kan känna trots att rappen var för länge sedan,
2019-02-10

  Karina"Kia"
Ödmjukt du lägger denna dikt till oss läsare! Livets kärlek som givit öppet sår oerhört djupt!

Vackert skrivet om dessa ärr..Lycka nu till och njut nu av riktig Kärlek som kan kanske läka ärren av ett tidigare liv!

Vackert,tungt skaldat!
2016-04-24

  Jojo
Vacker beskrivning. Känner igen mig i dina ord
2016-02-04

  Lars Hedlin
Oerhört djup och själsligt i beröring ..kram
2016-01-19

  ULJO
Starkt berörande skrivet
2016-01-19

  Gisela Nordell
mycket bra skildrat, känner igen. Härligt hoppfullt med den Kärleken som är i nuet,varsam, som läker även djupa sår.
2016-01-18

    Dan Myrbeck
Jaa, tyvärr förblir nog vissa minnen permanenta.

Berörande och bra beskrivet.
2016-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Även om såren läker så finns ärren och minnena kvar!
2016-01-18

    ej medlem längre
Kärleken kan ge djupa sår.
Så fint du formulerar orden.

2016-01-18

    ej medlem längre
Kärleken kan ge djupa sår.
Så fint du formulerar orden.

2016-01-18

    ej medlem längre
Kärleken kan ge djupa sår.
Så fint du formulerar orden.

2016-01-18

  Rise Little One
Fin beskrivning av ett sårat tillstånd genom tiden...
2016-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell