Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamkommande svenska åldringar

Vem tar hand om alla

ensamkommande

svenska åldringar

som kommer

utan gummibåtar

men med rollatorer,

med små pensioner

från förvärvslivet

och genom sjukdom

och utarbetande

hamnat i svårigheter

att klara sitt dagliga

tarv ?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-18 18:02



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Bra text! mycket bra!

ja det är fruktansvärt hur illa våra äldre kan ha det i vårt land som betraktas som ett rikt och även skall vara demokratiskt och rättvist och alla ska vara med, och allas lika värde och möjlighet etc
(politikernas ord som lovar mycket men som inte så ofta hålls i verkligheten.)
2016-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Då verkar det vara tomt i pengapåsen!
2016-01-19

  soligajag_1 VIP
Så bra skrivet!!
Hade jag en extra slant , skulle jqg öppna ett hem för dessa goa pensionärer , ute på landet!
Njuta utav att se dem tindra med ögonen när jag kommer med kaffe och bulle.
Tror du jag får en 'peng' av kommunen och starta ett hem , Valter?
2016-01-19

    ej medlem längre
Inte är det då kommunal i alla fall.
2016-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP