Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdöd

Blott ett andetag
Jag inhalerar dig
Ett famntag
Exploderar mig

Trots min tystnad hör du
Mig
Trots mörkret skiner det om dig
Och jag vill stanna här

Just nu

Imorgon vill jag antagligen fly
Fly från känslor
Fly från allt det som ger dig övertaget
Att sticka sönder min själ

Förbannelse över att bli kär








Fri vers av Marmorera
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-18 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marmorera
Marmorera