Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är inte

vi är inte
våra händer som passar i varandra
som pussel
vi är inte
våra hjärtan som slår i takt
vi är inte
våra jag älskar dig
våra jag älskar dig också
vi är inte
våra likheter eller skillnader
vi är inte
våra olika eller lika efternamn
vi är inte
vår gemensamma adress
vi är inte
jag och du som blivit vi
vi är jag och du
vad vi känner för varandra är en annan historia
det viktiga är
att vi är individer
också




Fri vers (Fri form) av erica engdahl
Läst 228 gånger
Publicerad 2016-01-18 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erica engdahl
erica engdahl