Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännskador

Jag vill att du ska röra vid mig igen
men vi har inte pratat på månader nu
och jag tror inte ens du tänker på oss
även fast jag inte kunnat sluta

För varje person som rör vid mig
tänker jag att jag kommer sakna dig mindre
så jag har dem på rad
för det värsta jag vet
är att tänka på dig

Men allt de gör
är att bränna min hud
för att se att du fortfarande finns under ytan




Fri vers av artaug
Läst 390 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-18 23:34



Bookmark and Share


  Flisan
Åh ja! mitt i prick!
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug