Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snökaos

Snötyngda grenar
Dam i päls sopar bilen
Morgon i staden




Bunden vers (Haiku) av Cathrin M
Läst 330 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-01-19 09:07



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fina bilder bjuder du på. Jag ser allt framför mig.
2016-01-20

  Lehva
Du fångar lugnet mitt i stormen.
2016-01-19

  Gunwale VIP
Om sista raden bara är en sammanfattning av, eller liksom en rubrik till, de två andra, uteblir aha-upplevelsen. För mig känns det som att det fattas något.

2016-01-19

    ej medlem längre
Vanlig syn nu.
Fin haiku!
2016-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku i vinterskrud!
2016-01-19

  Stefan Albrektsson
En alldeles förträffligt uppbyggd och välavvägd haiku med en fint samlande sistarad!
2016-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M