Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets gunga







Att leva
är som att sitta på en gunga

uppgångar och nedgångar

glädje och sorg
hopp och förtvivlan

min gunga är gammal och sliten
har åkt upp och ner genom åren

har varit nära att ramla av
men hållit mig kvar

har inte förlorat förmågan att drömma
-eller mig själv




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 510 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2016-01-19 09:39



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Mycket starkt och bra !
2016-01-30

  ResenärGenomLivet VIP
Fin bild av livet...
2016-01-22

  Eva Helene VIP
Fin bild av livets upp- och nedgångar!
2016-01-21

  överlevaren VIP
Livets rörelse och att klara hålla balansen samt värna om sig själv!
2016-01-21

  Micael Axelsson
Ha! Vilken härlig liknelse! Älskar symboliken, och hur du målar upp ditt budskap. Inget att orda om, jag gillar den här.
2016-01-20

  Henning Hson
Väldigt pedagogiskt och bra!
2016-01-19

  Lehva VIP
Avslutet är kärnan.
Konsten att mitt i livet inte förlora sig själv.
En viktig text.
2016-01-19

    Dan Myrbeck
Låter fint!
2016-01-19

  Åsa Njunjes
Gott att höra! Inger tröst och hopp.
2016-01-19

    Birgersdotter VIP
Väldigt fint skrivet.
2016-01-19

  Rise Little One
Livets erfarenhet som flätades samman med ett ljuvligt barnasinne!
2016-01-19

  Lars Hedlin
bra förmedlat vännen!
2016-01-19

  Öknens Ros VIP
Att ha drömmar trots att livet kan kännas motigt är viktigt. Utan drömmar blir livet fattigt.
2016-01-19

  Stefan Albrektsson
Ja, ibland får man hålla i sig (och gungan) för glatta livet!
2016-01-19

  Linda CH VIP
Fint fångat!
2016-01-19

  M.Eta
Bra, håll igång gungan i lagom fart, håller tummarna! Kram
2016-01-19

  Maria Sundelin VIP
Det är bra det.
Kramar
2016-01-19

    ej medlem längre
Klokhet och kvalitet i varje bokstav.
2016-01-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra beskriver du att våga leva. Aldrig tappa taget om sig själv och sina drömmar.
2016-01-19

  louisegirl
Ja precis så uppgångar och nedgångar
Bra ordat!
2016-01-19

  Gunnel Eriksson VIP
Gungan är en skickligt vald bild av livet.
Skönt att veta att när det gått
neråt så kommer det vända uppåt.
2016-01-19

  StinaJ VIP
Du beskriver det så bra. Livet som det är med sin berg och dalbana. Att behålla den positiva livssynen är jätteviktig. Det gör att det blir lättare att klättra upp ur dalgången.
2016-01-19

  Hanna Mari Wallin
styrka och hoppfullhet genomsyrar dessa fina meningar
2016-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP