Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leende lätt



du döljer dig bakom
ett skratt ett leende så lätt

..allt är som de ska vara

du stakar ut vägen
som du själv önskar
och vill ha

du visar din styrka
för alla och en var

du klarar dig alltid
i alla väder av de slag..

ibland skymtar rädslan
och ångesten där ut i

då skrattar du mera
så glad man kan bli

du.. är kanske jag
eller så är det du..

vi mänskliga varelser
så underbara i vår natur..

att aldrig störa vår granne
eller be om hjälp..
att aldrig visa vad vi känner
..för någon kan se

sista ordet än ej sagt
måhända de viktigaste
i denna vers..

må du eller jag
göra allt i vår makt

pröva lycka
eller sova i takt..

akta bara
att du.. kvinna eller man

aldrig förvandlas till ett troll
för troll är fula i tanke och sätt
dem kliver över lik lekande lätt
dem skapar smärta i varje själ
dem mött..

och då finns bara
karma kvar
väl mött.. :)

~ agneta ~




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 472 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-01-19 20:58



Bookmark and Share


  stig wikman
Jättefin , Agneta.

KRAM FRÅN STIG.
2016-01-26

  ULJO
Fin text detta. Grattis till placeringen!
2016-01-26

  aol
Skrämmande sanning i dina ord vad är det som gör att man gömmer sej bakom många ansikten,jo. Det kan vara att man visat det nakna ansiktet buken sårbar får hugg, verkligen bra skrivet,blir ett sant bokmärke,
2016-01-20

    Dan Myrbeck
Vi kommer kanske aldrig att fullt ut förstå oss själva och andra.
2016-01-20

  Lars Hedlin
Underbart vännen! En text att ta till sig..kram <3
2016-01-20

    ej medlem längre
Snyggt..
2016-01-20

    ej medlem längre
Fint så! kram
2016-01-20

  Maria Sundelin VIP
Ja låt medmänskligheten blomstra
Kramar
2016-01-19
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler