Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en repris


Enklare kan det ju inte bli :)



Medmänskligheten bär vi inom oss
ju mer vi praktiserar den
desto mer befäst
beteendet blir den
inom oss

















H.M.W copyright 2015





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Hanna Mari Wallin
Läst 523 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-01-19 21:16



Bookmark and Share


  aol
Oj så Sanna ord att ta till sej.
2017-12-01

  Valter Örn VIP
Ja visst är det enkelt, men vi människor är så olika. Vissa reflekterar men andra gör det inte förrän de själva råkat i svårigheter.
2016-02-13

  StinaJ VIP
Ja, så viktigt att vi bryr oss om varandra.
2016-01-22

    Marica Dahl
Absolut, sanna ord!
2016-01-21

    Marica Dahl
Absolut, sanna ord!
2016-01-21

    Dan Myrbeck
Ja!

Vem är mot
medmänsklighet?
2016-01-20

  Lars Hedlin
Ja precis! kram
2016-01-20

    ej medlem längre
En text som tål att repriseras om och om igen.
2016-01-20

  Maud Louise
Många behöver träna det beteendet! Övning ger färdighet
2016-01-20

  Niliboy
Javisst!
2016-01-20

    ej medlem längre
Så sant och fint skrivet!
2016-01-20

  M M Mannheim VIP
Ja hand i hand oavsett färg på händerna!
2016-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Mari Wallin
Hanna Mari Wallin