Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en repris ftån 25.12.2013 (bild från min facebook)


tystnaden väcker stillhetens mjukhet

 

Tystnaden väcker stillhetens mjukhet

 

 

blicken söker sig i det blå

 

 

famnar evigheten

 

 

 

c.copyright Gisela Nordell

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 350 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-01-20 06:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tycker om.
2016-01-24

    ej medlem längre
Och Du sätter ord på tystnaden. Fint.
2016-01-21

  Änglaögon
Underbar stämning i detta ögonblick.
2016-01-20

    Dan Myrbeck
Verkligen vackert och tänkvärt,
klart berörande och rörande
ordpastell.
2016-01-20

  Lars Hedlin
Helt underbart fint .)
2016-01-20

  thyra
Ljuvligt skön!
2016-01-20

    ej medlem längre
Fint så!
2016-01-20

  ULJO
Finstämt och vackert
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell