Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aldrig var jag duktig nog.


Till min pappa

Jag undrade alltid

vad jag hade gjort

för att inte förtjäna

kärlek

 

Jag undrade alltid

hur jag skulle vara

vem jag skulle låtsas bli

för att vara den dotter

du ville ha

 

Jag undrade alltid

hur jag skulle kunna sluta

vara mig 




Fri vers av Tea Alex
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-20 11:33



Bookmark and Share


  ULJO
Starkt berättat
2016-01-20

  Maud Louise
Så otroligt starkt, gripande och sorgligt! Blir berörd, ledsen o känner stark medkänsla....
2016-01-20

  KYREUS of Sweden
Tough luck.
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex