Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Täck Upp, Riksangelägenhet.

 

Jag har uppfattat! Jag har hört klart 1signal Kl. 12:00 kort rikslarm onsdag den 20 januari 2016, Stockholm.
Vad handlar om? jag bara gissar,
”Ingenting ska ut till media eller i pappersväg gällande Alma-kommenderingen så länge den pågå angående resurs kod 291.” uppgifterna anses vara arbetsmaterial i hantering av flyktingvågen, och som hemlighålls för massmedia.
Om någon från Sverige vill läsa om hur våldtäkts trender slussas hit under afgan-syria  fråga,  uppförda av ny anlända flyktingar runt Europa försök läsa på ocensurerade medier tv bolag. där har börjat skriva om Sverige hur poliser Täcka Upp metoder: så som vi har lärt oss jämföra och och studera europeiska tiggare, och avisa dem, för den bättre sorten hämta till europa flyktingar från Lahore och Damskus medborgarehus  muslimer i stället tar had av europas arbetsemigranter. 

http://stirileprotv.ro/

Idag var jag på att skriva om hur en afgansk har klippt näsa till sin fru och övergivit med sina barn, då han gift sig med en 7 årig flicka och flydde vill till Sverige som ska registreras med henne som sin dotter…

Mellan student och flicka var 13 år skillnad som mellan Camilla Läckberg med sin Simon, men här har svenska folket olika värderingar vad får en kvinna eller en man tar sig med i säng, ganska främmande och sträng livstil vi fick med tanke på hur vi levede på 80-90 talet.
Föreslå en ändrig!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-20 13:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man kan undra varför detta hemlighetsmakeri, det låter skumt.
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP