Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur gör man i en kris?


Kris.

Vi skall klara av det här.
Det här skall vi klara av.

Fast det ömmar överallt.
Överallt ömmar det.
Och gör ont,
Ont gör det i kroppen.

Men kroppen är ju bara en liten del
av vår personlighet,
så den skulle vi kunna bortse från.

Fast det kan vi inte.
Ty utan den lilla delen
funnes vi inte till.
Fick sväva omkring
och leta efter oss själva.

"Förverkliga dig själv."
sa terapeuten.

Hur fan skall det gå till
om jag inte hittar mig själv?
Mitt jag kanske hittar mig?

Psykologiskt trams!

Vi skall klara av det här.

Rakt; utan trams.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-20 16:44

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Förverkliga. Ett ord som
jag aldrig har lyckats förstå.
Vi är väl våra föräldrars
förverkligande i de barn de har.
Vi lever - alltså är vi verkliga.
Krisen skall behandlas med
ett rejält stöd och det är terapeutens
uppgift inte den krisdrabbades.
Så klart att krisen skall klaras!
Mycket bra text!!
2016-01-20

    Sefarge VIP
Att hitta sig själv
eller att hitta sin själ.
Samma sak?(kropp o själ)
Allmängiltig
Medmänsklig
Fråga.
Tack för den!
Underfundige
Skald.
:)
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram