Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen aning

Jag var rädd för att du inte tyckte om mig
Kanske hade jag rätt eller fel när jag stötte bort dig

Spelar någonsin intuitionen oss spratt?!


Om det hade varit vi, hade jag ej skrivit ner detta...

Jag antar att det är farväl
En kyss på din panna...




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-20 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP