Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SWE...

I dag fick jag hjärtklappning!
Trodde det var din arbetsbil som körde förbi

Tankar svischar förbi....
Vad skulle vi säga om vi sågs!
Skulle vi våga yttra oss?

Eller låtsas som vi inte smekt varandra till sömns med kyssar

Ändå oavsett vad
Så kände jag smärta




Fri vers (Fri form) av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-20 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP