Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Själens musik 10// Fotot är privat/


Världen säger....

 

"Vänta inte med att göra något "speciellt" till ett speciellt tillfälle. Att LEVA ä r ett speciellt tillfälle."
~ Tankar från Det Goda Livet

 

 

 

Mitt liv betyder så mycket för mig. 
Inte bara för att jag Älskar Livet
 
utan för att jag Älskar Människorna i det, 
och den jag blir när jag är tillsammans med de. 

Världen säger att de är mina vänner, men jag kallar de "min värld"....

 

 

EvelynFalkMöller

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 731 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-21 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP