Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsrymd

Innan allt liv började,
fanns tiden då ?
När ingenting hände
och ingen klocka börjat gå.

Nu går tiden sakta
men ibland alltför fort.
Det är ingen ordning på tiden.
Så har den alltid gjort.




Fri vers av Martin Lind
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-21 17:30



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Tiden är alltid värd att fundera över när man bara har tid...
2016-09-08

  Chawa VIP
"Så har det alltid gjort" - och ändå finns det ingen tid. Javisst är det märkligt i varseblivningens illusoriska värld! Tänkvärd fin text att fundera kring!
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Martin Lind
Martin Lind