Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folkopinionen

Är folkopinionen en bra domare ?

Nej den är bara ytterligare en dummare dömare !




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-22 00:04



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Dina ord är högst tänkvärda och har ett bra budskap.
2016-01-22

  SatansSon VIP
har du lyckats klippa ut och klistra in den där länken än, valter?
2016-01-22

    Sefarge VIP
Att döma eller
Bedöma:Hårfin
Skillnad utanpå
Avgrundsdjup
Inuti!
Att ge sig tid
Och själv känna
Efter, kan undvika
Att onödiga misstag
Begås i stundens hetta!
"Folkopinionen har ibland
En förkärlek att hänga "missdådare"
I närmsta trädgren(när det oftast visar
Sig vara förhastat!)
Även på det här stället
Råkar det finnas Sk.Folkopinionshetsare
Som gastar och skriker först!
Tack Valter! För din
Korta skrift med djup!
:)

2016-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP