Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minne nu


Idag såg jag

Idag såg jag himlen rämna
och dess stödpelare krossas
mot det hotande tomrummets obönhörlighet,
medan mörka fåglar flög i formation
mot de öde slätterna i söder.

Jag visste att allt var för sent.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-22 10:13



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt!
2016-01-22

  KYREUS of Sweden
La Realidad.
Si!
2016-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP