Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skenet kan bedra

Man kan missta sig på vissa varor.

Det är inte alltid "den billigaste skiten" som är den sämsta; tvärtom kan den vara mycket bra.

Det är reklamen som har en förledande verkan att omge vissa produkter med ett vackert sken. Det man brukar benämna image.




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-22 11:02



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Helt rätt Valter , det kan va tvärtom oxå, den billigaste är den bästa!!
2016-01-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Det gäller att vara en medveten konsument.
2016-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP