Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att släppa kontrollen

 

Vilande i den klara tanken

Låter sig såren sakta läka

 

Jag har fått en vidare syn på världen

som gett mig chansen

att återfödas ren och obefläckad

 

Med det oskyldiga barnets ögon

tar jag språnget mot den outforskade framtiden

och i den solbelysta skogsgläntan

trär jag mogna smultron på spänstiga strån

 

Bland tusenskönor, blåklint och vajande gräs

låter jag vinden och regnet komma och gå som de vill

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 904 gånger och applåderad av 48 personer
Publicerad 2016-01-22 12:08



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Naturligt flöde
Cirklar sluts-
att följa-
flöde på nytt

Innerligt o sant

Tack
2018-11-07

  Rise Little One
En känsla av befrielse finns i din fina dikt!
2016-10-10

    ej medlem längre
Vackert formulerat om en känsla av pånyttfödelse.
2016-09-14

  rondell
Vackert och befriande! Fint..
2016-06-05

    ej medlem längre
Underbart, frigörande och så fantastiskt tillitsfullt! Inga ärr, inga märken behöver finnas kvar - livet tar bara emot på nytt. Tack så jättemycket!!!
2016-03-02

  StinaJ VIP
Blir oerhörd berörd av denna text. Starkt framförd
2016-03-01

  Anya VIP
Som en tröstande bön till sig själv. Mycket acceptans i orden...och det skapar frid i sinnet.
2016-02-24

  erkki
Om att hitta det verkligt väsentliga i tillvaron? Känns väldigt fräsch!
2016-01-25

  Eva Helene VIP
Så inspirerande detta! Njutbar läsning!
2016-01-25

  Poesia VIP
Härlig pånyttfödelse!
2016-01-25

    ej medlem längre
Fint. Att våga släppa kontrollen och upptäcka det som komma skall.
2016-01-23

  Magdalena Eriksson VIP
Pånyttfödelse i svenskt landskap ... Fint om hopp och styrka att gå vidare!
2016-01-23

  Alysse VIP
Så underbart, jag längtar till denna ljuvliga skogsglänta av lugn och harmoni.
2016-01-22

    ej medlem längre
Vackert diktat om nytt hopp och nya möjligheter!
2016-01-22

    Dan Myrbeck
Det bästa sättet att
behålla kontrollen
är att släppa den
ibland.
2016-01-22

  stig wikman
UNDERBART
POETERAT , LINDA.

KRAM-APPLÅD-BOKMÄRKE.
2016-01-22

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Din text andas frihet, hopp och förnyelse.Mycket vackert skrivet!

2016-01-22

  Sommarina VIP
Väldigt fint skrivet. Starkt.
2016-01-22

  Änglaögon
Dina ord talar styrka. Fint förmedlat.
2016-01-22

    ej medlem längre
Dina ord föder fria känslor.
2016-01-22

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar stor befrielse!
2016-01-22

  ResenärGenomLivet VIP
Fint och hoppfullt om framtiden...
2016-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP