Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eterisk läggning


Sökaren

Jag är en sökare

          Därför finner jag ofta

Men jag är ingen behållare

Därför måste jag hela tiden

söka på nytt

för att underhålla

söksuget




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-22 13:36



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tja!Det står ju i Bibeln
Att den som söker skall finna
Men det står ingenstans att man ska
behålla allt själv.
Utan man kan släppa-ge till andra
Om de vill ta emot-och gå vidare
I livet.Om man nu mår bra av det!
(som Du tydligen!)
Livsfilosofisk tanke
Som tål att tänka på!!
:)

2016-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP