Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suset från vägen

Suset från vägen.
Någon går
på gatan nedanför
och skrattar högt.
En bil kör förbi i hög fart
och det skriker i hjulen
när den tar kurvan
precis vid huset.
Jag har öppnat persiennerna
lite grann, men
fönstret är så smutsigt
att det i skymningsljuset
inte går att se ens
parkeringen jag har
som utsikt.

Jag tittar på telefonen och undrar
varför du inte ringer.




Fri vers av Patrik Centerwall
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-22 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Centerwall
Patrik Centerwall