Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen min


hon ser åt hans håll
med ett gömt leende

medan han kikar tillbaka

ögonen som leker en uråldrig lek
har nu ingen ingen tid att spara

nästippen hans närmar sig
medan hennes backar
likt en dans mellan kyssarna

dem två
som funnit en stunds lycka
är som tagna ur
en harleqin roman

jag ser dem nästan dagligen
i drömmen min

~netis~




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 449 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-22 19:05



Bookmark and Share


  ULJO
Fin denna text
2016-01-25

    Dan Myrbeck
Trots all modern teknik
är kärleken sig lik!
2016-01-25

  Lars Hedlin
En känsla som lockar eller??
2016-01-23

  Carl Mikael Fäldt
Berörande skriftat känner jag!

Hoppas att din dröm smittar!
2016-01-23

  Fem hjärtan VIP
Jättefin denna!
2016-01-22
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler