Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min livshemlighet

Vad ska jag göra
om sanningen kommer ut
Jag vet ju att det alltid
blir så tillslut

Ingen mår dåligt av
det ingen vet
Men hur bevarar jag
min livshemlighet

Hur långt är jag
beredd att gå
för att se till
att det förblir så

Det leder till bekymmer
och förtret
att leva med
kluven identitet

Hur ska jag veta
när jag nått min slutstation
och vad säger det om mig
som person

Något som jag
redan vet
är att längst
varar ärlighet




Bunden vers (Rim) av Marica Dahl
Läst 399 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-22 21:34



Bookmark and Share


  Trädskugga
Mycket finstämd text som manar till eftertanke. Skillnaden mellan privat och personligt är hårfin, och det är kanske där man finner dubbelheten lite till mans?

Peter
Född I Umeå
2016-01-30

  överlevaren VIP
Klurigt med hemligheter som texten belyser bra!
2016-01-24

  Maud Louise
Så bra skrivet! Bara du har svaren. Sanningen är kanske svaret om det tär på ens själ
2016-01-23

  H.C.B
Jag vill veta mer!
2016-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Marica Dahl