Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heta kyssar

Där i mörkret
tätt intill mitt öra
viskas sammetslena ord
som bara jag kan höra

Dina mjuka läppar
din förföriska röst
dina letande händer
söker mina bröst

Hittar sitt mål
men fortsätter leta
skälvande åtrå
kyssar så heta

Så förenas vi
som bara älskande kan
och erkänner villigt
att lusten vann




Bunden vers (Rim) av Marica Dahl
Läst 448 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-22 22:29



Bookmark and Share


  Martin Lind
Helt underbart. Det är precis så här det skall vara när livet är som bäst !

Sedan att få vakna upp med varandra och ......... helt underbart
2016-01-25

  överlevaren VIP
Gillar, underbara ord om lust och het kärlek!
2016-01-24

  Maud Louise
Vackert, sensuellt om passionerad kärlek
2016-01-23

    ej medlem längre
Hurra! Kyssar är det bästa jag vet!
2016-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Marica Dahl