Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gryning,


God morgon, dag insamling.

 

 

 

*

En övervåning till betraktelser,

 gratulation dikter i jamb och epigramform

 handskriva ligger varsomhelst,

 katten spinner då och då

 mina ögon lyser intermittent

 Som övervakningens nattlampa i fönster mittemot.

jag är en ända leende

I flygande tystad.

Vulkan utbrott stråle från öster ...

Sömnlöshet återvänder som ett monster i regnet.

Jag är förlorad någonstans i galaxen

Sökords blåsa luft utan att andas.

Jag lever som i en trance, och gåta, det blir kort,

 går barfota på ungdoms matta

Tråget förhindrar mig att tänka.

demonis gudar, i en andra omgång

en klarsynt tanke av en galen handling,

Jag har ingen idé skärva

Det är den tionde skrynkliga papper,

Naturligtvis detta händer dig när du spelar poker med Gud.

en kort avhandling skriftlärd

 kopp te nådde kokpunkten och påminnas om att min törst efter kaffepulver;

lätt att munnen, läppja med smak.

I öppet fönster tränger frisk vårens doft,

En koltrast sjunger om längtan efter våren.

Krusbergsblommor i fönster ler till mig,  

hoppfull, jag planerar ut på vägarna.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2016-01-23 06:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP