Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackraste, jag harvar på min kvist

Lämna sömnen och låt våren väcka dig
Din tunga har ritat mönster.
Låt din gäst komma ut
Lämna din varma kropp
Blir den första som hälsar på morgonen
Start väntar ängarna
Inväntar din skörd
Min gudinna Du lyser upp
Vägen jag vandra på
Möt mig där klippan hälsar på havet
Där solen gömmer sig
Vi ska flyta på vågen
Vi ska måla av den tavlan som vi ser
Vill Du älska på molnen….?




Fri vers av Henning Hson
Läst 381 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-01-23 12:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar!
2016-04-07

  Zandor
"Start väntar ängarna"...lyser upp den jäst som kommer! Fint förmedlat med mjuk känsla och varsamhet. Underbara rader.../ Zandor
2016-03-10

  Sofia Hällgren
Vackert...
2016-02-19

  agneta pichler
Underbara rader
2016-01-25

  överlevaren VIP
"Möt mig där klippan hälsar på havet"
Lustfylld text och ljuvligt ordat!
2016-01-23

  soligajag_1 VIP
Så varm och innerlig kärlek som strömmar genom ådrorna och tar mig till himlen
På fluffiga moln , där vill jag stanna och
för evigt bo. Flyta . .
2016-01-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Känslofyllda ord i fina metaforer.
2016-01-23

  DominiQueen
Jesus, tårarna bara kommer... Tappar andan...
Så överjordiskt, jordiskt, himmelskt vackert....
Tack för upplyftande ord och emotion som känns...
DominiQue Q
2016-01-23

  Gisela Nordell
fin känsla i dessa rader, med en härlig avslutning"vill du älska på molnen".
2016-01-23

  Marita Ohlquist VIP
"Min gudinna Du lyser upp
Vägen jag vandrar på"

I den bästa av världar.
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson