Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyhetsankaret av värme och is.

Jag blev rädd för nyhetsankaret, han var så arg , som för att passa rollen som uppläsare; Innehållet. Krig och Satans Lakejer. (En uppläsare skall vara trevlig, det är därför jag tror att många äldre gillar nyheterna , då de känner sig ensamma. Kan inte säga, att jag inte känt den känslan själv. Jag är inte äldre, men den är väl universal? Man vill väl ha ett sammanhang? Vara en del av ett sammanhang?)

Men han tinade upp, och blev trevligare alltmer ju tiden gick.
Kanske att han fått höra, i sin öronsnäcka, att han skulle loosen up. (Lösgöra sig från sina demoner.)




Bunden vers av Mim
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-23 13:41



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Du är härlig
2016-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Mim