Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppjerka

I en splittrad och orolig bransch

är det som att hoppa mellan isflaken

Bära eller brista

Man måste våga hoppet

Och hoppet kanske kan bära




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-23 16:28



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Visst måste man 'våga' hoppet annars är man
för evigt nyfiken på just det man ville . . göra tex.
2016-01-24

    Sefarge VIP
"Bättre drunkna i hoppet!
Än drunkna i meningslöshet."
(om man nu ska drunkna
Överhuvudtaget)
:)
2016-01-23

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Eller som en studsboll vilken studsar tillbaka när inte den kalkylerade prognosen höll,för det var en mur emellan.
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP