Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förädling sker genom transformation

Medvetenhet......

Ingen försköning med vackra ord

Allt har en början och ett slut

Det goda är en motsats till det onda

Gott och ont beror på vilka val som
gjorts

Skörden beror på jordmån, kvalitet på
fröna samt omvårdnad under uppväxten.

Det kommer alltid att vara en kamp om
överlevnad både inifrån och utifrån.

Medvetenhet är när du ser och vet vad
som står mellan raderna

Det som låter bra kan vara ont och tvärt om!

Spegel, spegel på väggen där visa mig
vem jag är......




Övriga genrer av WyS VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-24 10:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2016-01-24

  M:tin
Bra skrivet!!!!!!
2016-01-24

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket bra. Ingen försköning med vackra ord... nej precis.. Mycket ondska beror på att man inte ens vet att det existerar ett val.. Människorna som blundar och dom med öppna ögon. Hjärtat är ett stort öga. Tack.
2016-01-24

  KYREUS of Sweden
Levande liv,
härligt skaldat
här
2016-01-24
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP