Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kändisspotting på Södermalm

Det är som att bege sig ut på safari

när man går ut och går på Södermalm

Rätt som det är stöter man på en del

sällsynta och skygga exemplar

av Homo Sapiens

Ibland kan någon ordväxling uppstå

när någon händelse uppkommer

Då märker man av skyggheten

De yttrar sig lite dolskt

De vill inte ha några ord efter sig

De vet att deras kändisskap

lätt kan bli utnyttjat för rykten

 

 

 




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-24 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP