Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den evinnerliga fabriken

 

Det är så mycket som ska ut ur kroppen

Det är svett, könsvätskor, urin och exkrementer

Och det är likafullt en massa som ska in i kroppen

Det är föda och vätska, mediciner

för att inte tala om

allt det andliga och intellektuella

som ska tillföras

Stimulans av olika slag

kärlek och gott bemötande

Ut ur kroppens mentala avdelning

måste felslagna förhoppningar och drömmar

men även tillkortakommanden

som man åsamkats av andra

 




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-24 11:00



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Ojojoj. . Så bra skrivet Valter.
Kom till mamma och pappa igår på deras boende med mina kanel/vanilj bullar , dem skulle precis äta middag.
Mammas ögon blev så glada när hon såg påsen , så hon ville inte äta mat, tog några
tuggor sen tog hon tag i bullpåsen. 'Ler'
Hon ville bara 'införa' det goda!!
2016-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP