Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fortsättning på "Min livshemlighet"


Rädd att falla

Det jag försökt förtränga
men aldrig glömt
som jag stoppat undan
och djupt inom mig gömt

Det bubblar till ytan
fast jag inte vill
skapar en känsla
av att tiden stått still

Många år har passerat
det är mycket som har hänt
en lycka och en trygghet
som jag aldrig förut känt

Ändå finns det mörka
som förstört för oss alla
det som får mig att vackla
en rädsla för att falla

Jag har funnit en styrka
i att leva nu och här
väl medveten om att
frestelsen alltid finns där




Bunden vers (Rim) av Marica Dahl
Läst 384 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-24 11:43



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Mycket bra.... väcker känslor!
2016-01-24

  Marita Ohlquist VIP
Det sista stycket är en stark avslutning på en berörande text!
2016-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Marica Dahl