Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen skulle bli mycket bättre

Kan inte vi alla bli enade
världen skulle bli mycket bättre.
Är bara en vanlig skrivare
uppväxt i ett rätt okej land.

Kan inte vi jobba alla tillsammans
bry oss om allas hälsa.
Jag är stolt över mitt namn
brinner för att göra skillnad
i denna orättvisa värld.

Arnela Arre Kurbegovic (2016 - 01 - 24)




Fri vers av Arnela
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-24 13:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det ligger mycket i dina ord.
2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela