Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 Teori: ”Gaian Bottleneck”(Gaiani Flaskhals"


Jag tror på utomjordingar, 

 

 

Teorin som har förbryllat forskare!

Anledningen till att vi inte har hittat, utomjordingar, så långt Planetära Science Instituten, anser The Australia National University Jag har inte upptäckt utomjordiskt liv eftersom det inte existerar!

 

Teori: "Gaiani Flaskhals", är problemet att de inte är tillräckligt resistenta för en lång tid, även om andelen planeter har ett liv som uppmuntrar atmosfär.

 

 Teorin förklarar: "I Gaiani flaskhals” modell, är en egenskap ganska snabb justering i samband med den biologiska evolutionen upprätthålla en beboelig planet!

 än ljusstyrka och avstånd av modern planet "

 

 Vad detta innebär för utomjordingar? utrotning var resultatet för de flesta liv som inleddes den steniga planeter eller planeter i universum bebodda steniga behov av att förbli beboeliga "

 Miljöer som stöder livet kunde inte motstå tillräckligt för att möjliggöra en utveckling.

Däremot kan teorin inte förklara varför "Terra" är annorlunda?

 Förenklad säga, säger deras teori att orsaken inte upptäcktes utomjordiskt liv eftersom det avdunstar strax efter det första framträdandet ...




Prosa (Kortnovell) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 429 gånger
Publicerad 2016-01-24 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP